zaterdag 8 augustus 2015

Inrichting/organisatie - Verjaardagsbloemen


Normaal gesproken doe ik niet aan verjaardagscadeautjes in de klas. Toen ik echter deze pin tegen kwam (afkomstig van deze site) heb ik me toch laten verleiden. Het is niet alleen een leuk en nuttig cadeau (een schrijfpotlood met grip en gum), het ziet er ook nog waanzinnig leuk uit in de klas. 
Zoals de originele post aangeeft werden de 'birthday blooms' daar gebruikt als verjaardagskalender. Ik vind het echter leuker om kinderen zelf de kalender te laten maken, dus deze bloemen zijn een extraatje. Mijn idee is dat ieder kind na het vieren van zijn of haar verjaardag de bloem mee naar huis neemt. Een klein cadeautje van de klas. 


Via deze link kan je de bloemen vinden die ik gebruikt heb. Ik heb voor ieder kind twee bloemen geknipt zodat deze aan elkaar om het potlood geplakt kunnen worden (met plakstift) en zo dus aan het potlood blijven hangen. 


De potloden heb ik bij de Action gekocht. Acht in een pakje voor 0.67 euro.

 
De witte emmer heb ik ook bij de Action gekocht en daar hebben ze sinds kort ook steekschuim. Flink nat maken, even friemelen (vies werk, mijn nagels waren groen) en dan heb je een mooie bak om de potloden in te steken. 

Ik ben erg tevreden met het resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten