donderdag 2 augustus 2018

Inrichting/organisatie - Dagritmekaarten (bovenbouw)


Komend jaar ga ik van de onderbouw (groep 2/3) naar de bovenbouw (groep 6). Daar horen nieuwe dagritmekaarten bij! Ik heb gebruik gemaakt van plaatjes van sclera.be en het lettertype Sylvia. Omdat de borden voorin de klas hangen wilde ik rustige dagritmekaarten maken. Daarom heb ik gekozen voor deze zwart-wit variant. 

De dagritmekaarten die ik heb gemaakt (inclusief format) zijn hier te vinden. Ik maak helaas geen nieuwe kaarten op verzoek. Ben je op zoek naar specifieke vakken of aanvullingen dan kan je deze simpel maken door de lege kaarten te downloaden, een geschikt plaatje te zoeken en het juiste woord erbij te plaatsen. Het lettertype dat ik daarbij heb gebruikt is hier te downloaden.  

4 opmerkingen:

 1. Hoi Margot,
  Wat een nette kaarten! Ik wilde zelf kaarten maken, alleen kan ik ze niet bewerken in word. Zou je mij dit kunnen uitleggen?
  Het lettertype heb ik al gedownload!
  Alvast bedankt
  Groetjes Quinty

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Quinty, mij lukt het ook niet via Word, maar via Paint heb ik het wel voor elkaar gekregen. Wellicht handig om te weten. Succes!

   Groetjes Kimberley

   Verwijderen
 2. Hoi Margot,
  Ik ben het met Quinty eens: mooie kaarten! Ik heb dezelfde vraag: hoe kan ik de lege kaarten bewerken? (lettertype downloaden is mij ook gelukt! ;-P)
  Dank je! Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wendy, mij lukt het ook niet via Word, maar via Paint heb ik het wel voor elkaar gekregen. Wellicht handig om te weten. Succes!

   Groetjes Kimberley

   Verwijderen